129 of 171 m² oppervlakte
3 slaapkamers
Karakteristieke woning

Villa-appartementen in Disselhoff

De bestaande villa transformeren we naar 2 royale appartementen. De karakteristieke uitstraling van het gebouw blijft hierbij behouden, waardoor je iedere dag geniet van de prachtige architectuur. De 2 appartementen verschillen van elkaar in oppervlakte, maar bieden allebei 3 slaapkamers, een woonkamer met keuken, een badkamer en een berging. Daarnaast heb je bij je appartement 2 eigen parkeerplaatsen. Het appartement op de begane grond heeft een ruime tuin, het appartement op de eerste en tweede verdieping komt met een balkon.

Bekijk beschikbaarheid villa-appartementen

Samen koken in je droomkeuken

De keuken is een centrale plek in het huis. Het is de ruimte waar je samenkomt: waar je ontbijt, luncht, dineert en de dag doorspreekt. De mogelijkheden voor een nieuwe keuken zijn oneindig. Van tijdloos modern tot natuurlijk warm. En in een nieuwbouwwoning bepaal je het allemaal zelf. Laat je inspireren door de vele trends op keukengebied en ontdek welke laatste ontwikkelingen je keuken meer woongenot en kookgemak geven. Zo maak je straks de lekkerste gerechten klaar vanuit je droomkeuken! Voor het uitzoeken van je droomkeuken kun je terecht bij Van Wanrooij Warenhuys in Waardenburg. Voor meer informatie en het maken van een afspraak ga je naar de website van Van Wanrooij.

Kom tot rust onder de douche

Optimaal ontspannen kan gewoon thuis in je eigen badkamer. Met je favoriete muziek op de achtergrond creëer je in een handomdraai een ruimte voor ontspanning. Een plek waar je de dag begint met een heerlijk frisse douche of bijkomt van een drukke dag. Kwaliteit, functionaliteit en design gaan hand in hand in Disselhoff. De woningen zijn standaard uitgerust met sanitair en kranen van de gerenommeerde merken Villeroy & Boch en Grohe. Ook het tegelwerk is van een hoogwaardige kwaliteit. Wil je de badkamer inrichten naar eigen wens en smaak? Ook dat is geen probleem. We adviseren graag bij het maken van je keuze.

Interieurimpressies

De afbeeldingen hieronder zijn artist impressions. Dit zijn digitale beelden, gemaakt op basis van de woningplattegronden en het opleverniveau van de appartementen. Je krijgt hierdoor een goede indruk van de mogelijkheden van de woning. Daarnaast zie je ook impressies van hoe de villa-appartementen er vanaf de buitenzijde uit gaan zien. Klik links of rechts in de afbeelding om op je eigen tempo te bladeren.

Downloads

Hieronder vind je alle relevante documenten om de eerste stappen in het koopproces te kunnen doorlopen. Klik op het icoon om het gewenste document te downloaden. Vervolgens kun je de documenten openen met Adobe Acrobat.

Duurzaam wonen

De villa-appartementen in Disselhoff bouwen we met veel aandacht voor duurzaamheid. Zo geniet je van een comfortabele en constante temperatuur in je woning, zonder daarvoor fossiele brandstoffen te verbruiken. De appartementen zijn uitgerust met een warmtepomp in combinatie met vloerverwarming voor het verwarmen van de woning. Ook zorgt de warmtepomp voor het warm water. Een warmtepomp werkt op elektriciteit en onttrekt, afhankelijk van het systeem, warmte aan de lucht of de grond. De gehele installatie komt in de technische ruimte. Afhankelijk van het systeem is het mogelijk om een buitenunit te plaatsen. Om een goede luchtkwaliteit te garanderen, wordt er een WTW-unit geïnstalleerd. Dit warmte-terugwin-systeem ververst de lucht, zonder dat daarbij warmte verloren gaat. Extra efficiënt dus! Tot slot kook je in jouw nieuwe keuken op een moderne, elektrische kookplaat. Hierbij kun je kiezen tussen inductie of keramisch koken.

Zo woon je dus comfortabel en toekomstbestendig in je duurzame villa-appartement in Disselhoff. Dat geeft rust, omdat je weet dat er in de toekomst geen aanpassingen nodig zijn om je woning duurzaam te maken, en je bijdraagt aan een beter milieu. Daarnaast levert het ook maandelijks voordeel op, omdat je lagere energiekosten hebt voor het verwarmen van je woning.