Nieuwbrief december 2022

Van Stiphout
22 december 2022
Geen onderdeel van een categorie
Nieuwsbrieven

Achter de schermen zijn we druk bezig met de ontwikkeling van de vijftig woningen in het project OelBroeck. Benieuwd hoe het ervoor staat? De realisatie komt steeds een stapje dichterbij. Sinds kort zijn we bijvoorbeeld officieel eigenaar van het pand aan de Breestraat waar ooit Café ’t Hert gevestigd was. Ook kunnen we je al een verwacht stappenplan tonen van de verkoop. Dit en meer lees je in deze nieuwsbrief.

Presentatie jaarvergadering Dorpsraad Sint Anthonis

Dorpsraad Sint Anthonis nodigde ons uit om het project OelBroeck te presenteren tijdens de jaarvergadering in oktober. Marcel Merks, ontwikkelaar bij Van Stiphout Projectontwikkeling, en architect Anoul Bouwman van Architectenbureau Visser en Bouwman toonden de vele bezoekers in de zaal de eerste sfeerbeelden en gaven daarop een toelichting.

 • Het plan gaat bestaan uit 50 woningen in 5 typen, te weten:
  – 4 levensloopbestendige woningen
  – 17 rijwoningen
  – 14 twee-onder-één-kapwoningen
  – 1 vrijstaand geschakelde woning
  – 14 appartementen
 • sint anthonis oelbroeck nieuwbouw woningbouw vogelvlucht
 • Overdracht voormalig Café ’t Hert

Het is officieel: we zijn eigenaar van het pand aan de Breestraat 25, in Sint Anthonis bekend als de locatie van voormalig Café ’t Hert. Woensdag 21 december tekende Jeroen van Stiphout de overeenkomst namens de projectontwikkelaar; een belangrijke stap in de ontwikkeling van OelBroeck. Op deze locatie bij de Brink, op de hoek met de Peter Zuidstraat staan de veertien appartementen van het project gepland. Onderstaande sfeerimpressie geeft een indruk van de plannen voor dit gebouw.

sint anthonis nieuwbouw woningbouw oelbroeck appartement penthouse

Stappen richting verkoop

Zoals het er nu uitziet, verwachten we de verkoop van de eerste woningen te starten in het eerste kwartaal van 2023. Het gaat dan om de levensloopbestendige woningen (type G), de rijwoningen (type D en F), de vrijstaand geschakelde woning (type C) en zes van de totaal veertien tweekappers (type C en E). Deze komen op het braakliggende terrein aan de noordzijde van de Breestraat en de Peter Zuidstraat.

In een tweede fase gaat de verkoop van de acht overige tweekappers (type B) van start. Deze hangen namelijk samen met de ontwikkeling van de supermarkt even verderop.

Als derde fase verwachten we de verkoop van de appartementen aan de Breestraat.

sint anthonis oelbroeck verwachte tijdlijn planning verkoop

 

situatie oelbroeck sint anthonis

Tip: decembereditie van Trots Sint Tunnis

Heb je hem al gezien; de decembereditie van Trots Sint Tunnis? Op pagina 19 van dit magazine staat onder meer een uitgebreid artikel over het project OelBroeck. Je kan het magazine ook online lezen.

artikel OelBroeck Trots Sint Tunnis woningbouw nieuwbouw Sint Anthonis

Volg OelBroeck ook op Facebook

Wil je van alle nieuwstjes rondom het project OelBroeck op de hoogte blijven? Volg dan ook onze Facebookpagina.

Makelaars project OelBroeck

Twee makelaars verzorgen de verkoop van alle vijftig woningen in het project OelBroeck. Dat zijn Bernheze Makelaars uit Uden en MVS Makelaardij uit Boxmeer.

Delen